Фалшивите версии на лекарства, свързани с отслабване са вредни за областта на

...
Фалшивите версии на лекарства, свързани с отслабване са вредни за областта на
Коментари Харесай

Недостигът на Ozempic, Wegovy стимулира търсенето на фалшиви лекарства за отслабване, които могат да представляват сериозни рискове за здравето

Фалшивите версии на медикаменти, свързани с отслабване са „ нездравословни за региона на медицината против затлъстяването “ и могат да съставляват съществени опасности за здравето на пациентите, изключително на тези, които разчитат най-вече на тях, съгласно медицински специалисти.

Нараства безпокойството, че дефицитът на тези известни медикаменти за намаляване е основал пазар за хипотетични имитации.

Световната здравна организация (СЗО) предизвести в понеделник, че има световен дефицит на медикаменти, които са показани за лекуване на диабет вид 2 и в някои случаи утвърдени за загуба на тегло, известни също като глюкагон-подобен пептид 1 рецепторен агонист (GLP-1) -RA) артикули, „ са свързани с увеличение на отчетите за подправен GLP-1-RA “ през последната година.

Лекарствата, които попадат в тази категория, включват Wegovy и Ozempic на Novo Nordisk.

В сряда Novo съобщи, че непрестанно усилва потенциала си да създава повече от всеки път лекарството си за намаляване Weg...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР